Perskindol Thermo Hot Geeli 100 ml

Perskindol Thermo Hot Gel on tehokkaasti lämmittävä geeli lihaskivun ja jännityksen lievittämiseen erityisesti selän ja niskan alueilla. Geeli tehostaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lievittää kipua ja edistää parantumista. Perskindol Thermo Hot Gel on CE-merkitty lääkinnällinen laite. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistaja; Verfora SA, Sveitsi. Jakelija; Harmonia Life Oy, Suomi.
Pakkauskoko:
100 ml
Markkinoija:
Harmonia Life Oy
Tuotetta varastossa
19,13 €
191,30 € / 0.1000
Perskindol Thermo Hot Gel saa aikaan tehokkaasti lämmittävän vaikutuksen. Se tehostaa verenkiertoa, rentouttaa lihaksia, lievittää kipua ja edistää parantumista. Perskindol Thermo Hot Gel sopii kivun ja jännityksen lievittämiseen selän, lannerangan, niskan ja hartioiden alueilla. Sitä voidaan käyttää akuutin kierokaulaisuuden (jäykkä niska) , iskiaskivun tai noidannuolen apuhoitona sekä lihasten lämmittämiseen. Rasvaton geeli on miellyttävä käyttää. Geeli imeytyy nopeasti eikä tahraa. Parabeeniton geeli on yleisesti hyvin siedetty, joten se sopii pitkäaikaiseenkin käyttöön.
Valmiste sopii käytettäväksi tukituotteena yhdessä lääkevoiteiden kanssa.
Sopii käytettäväksi myös yli 5-vuotiaille lapsille.
Aikuiset ja yli 5-vuotiaat lapset: Hiero geeliä ohuelti kipeälle alueelle useita kertoja päivässä.
Isopropanol Alcohol, Water, Levomenthol, Gaultheriae essential oil, Aurantii Dulcis essential oil, Camphor, Limonis essential oil, Diethylene Glycol Monoethyl Ether, Vanillyl Butyl Ether, Hydroxypropyl Cellulose.
Älä käytä Perskindol Thermo Hot Gel -valmistetta, jos olet yliherkkä tai allerginen salisylaateille tai muille yllä mainituille ainesosille.
Geelin lämpövaikutus voi tuntua voimakkaalta hikoillessa vielä usean tunnin jälkeen geelin levittämisestä.
Helposti syttyvä.
Älä levitä avoimille haavoille tai silmien läheiselle iholle.
Jos geeliä joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.
Älä käytä ilmatiiviiden sidosten kanssa.
Kolmen päivän taukoa suositellaan, kun Perskindol Thermo Hot Gel -valmistetta on käytetty yli 21 päivän ajan.
Aikuisille ja lapsille 5 ikävuodesta alkaen.
Säilytä poissa lasten ulottuvilta näkyvistä.
Geelin käyttö on lopetettava välittömästi, jos mitään haittavaikutuksia ilmenee. Ota yhteyttä lääkäriin tai apteekkihenkilökuntaan, jos oireet jatkuvat.
Varotoimenpiteenä valmisteen käyttöä tulee välttää raskauden ja imetyksen aikana.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)