SYSTANE HYDRATION KOSTEUTTAVA SILMÄTIPPA 10 ML

Systane Hydration silmätippoja käytetään silmien kuivuudesta johtuvan polttelun ja ärsytyksen tilapäiseen lievitykseen.

Pakkauskoko:
10 ML
Markkinoija:
Alcon Finland Oy
Tuotetta varastossa
20,70 €
2 070,00 € / l

Systane Hydration silmätippoja käytetään silmien kuivuudesta johtuvan polttelun ja ärsytyksen tilapäiseen lievitykseen. Systane Hydration sisältää kaksitehoista ja voitelevaa hydroksipropyyliguarin ja hyaluronihapon yhdistelmää.

  • Kiinnittyy sarveiskalvon epiteelin vaurioituneisiin soluihin ja kosteuttaa ja voitelee silmiä paremmin kuin kumpikaan polymeeri yksinään estämällä nesteen haihtumista.
  • Muodostaa tehokkaan kosteuskerroksen, joka mahdollistaa silmän pinnan korjautumisen, paremman kosteutuksen ja pidempikestoisen suojan silmälle.

Voidaan käyttää kaikkien silikonihydrogeelipiilolinssien ja pehmeiden (hydrofiilisten) piilolinssien kostutukseen lievittämään piilolinssien käytön aiheuttamaa lievää ärsytystä, epämukavuuden tunnetta ja näön hämärtymistä.

Tiputa 1–2 tippaa silmään/silmiin tarpeen mukaan ja räpäytä. Voidaan käyttää tarpeen mukaan pitkin päivää. Jos piilolinssit aiheuttavat lievää silmien ärsytystä, epämukavuuden tunnetta tai näön hämärtymistä, tiputa 1–2 tippaa linssille ja räpäytä 2–3 kertaa. Ravista hyvin ennen käyttöä.

Natriumhyaluronaatti, Polyeteeniglykoli 400, Propyleeniglykoli, Hydroksipropyyliguar, Sorbitoli, Aminometyylipropanoli, Boorihappo, Natriumboraatti, Dinatriumedetaatti, Natriumsitraatti, Kaliumkloridi, Natriumkloridi, 0,001% POLYQUAD®-säilöntäaine.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:SYSTANE HYDRATION KOSTEUTTAVA SILMÄTIPPA 10 ML
Arvostelusi